Teaházunk

Ismerj meg minket

Teakereskedésünkben KÖZVETLENÜL A TERMELŐKTŐL származó, általunk kiválogatott fajták MAGASABB MINŐSÉGI fokozatú teáit árusítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy folyamatosan kutatva a piacot, izgalmas és kitűnő ízekkel gazdagítsuk kínálatunkat. Nálunk a vevő vendég, javaslataink alapján számos ízt kipróbálva kiválaszthatja, milyen fajtájú és karakterű teákat fogyaszt legszívesebben. Boltunkban a fehér, sárga, zöld, oolong, vörös, fekete és puerh teákon kívül megannyi különlegességet kínálunk vásárlóinknak.

Teakereskedésünk nem általános értelemben vett üzlet, inkább a tea kedvelőinek szánt felfedezőhely. Boltunkban számos kiegészítő is megtalálható, amelyekkel otthoni körülmények között is jó eséllyel élvezheted a kivánt ízeket.

Rólunk írták

Nagyon jó teák. Tényleg jók. A legjobbak, amikhez ma Magyarországon hozzá lehet férni. Csak Kínából, csak autentikus termelőktől

— 444.hu
Térképen a budapesti bulinegyed >>

A kungfuteázás valójában meditációs lazítás, kikapcsolódás. Kedves, szép eszköztára van, a lyukacsos bambusz teatálcától az öklömnyi Yixing kannán vagy fedeles gaiwanon keresztül a kiöntőn át a gyűszűnyi csészékig.

– -origo.hu
A tea a filteren túl kezdődik >>

Hol találsz meg minket?

 

Flying Bird Tea House

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Kitűzés a Pinteresten